Hier staan onze producten die u kunt afhalen in Wernhout.

In verband met diepgevroren producten kunt u ons honden voer alleen ophalen in onze boerderij in Wernhout!

Huisdierenbezitters raken steeds meer overtuigd van het feit dat er een relatie bestaat tussen voeding en gezondheid. Voor carnivoren, de verzamelnaam voor vlees- en prooi eters, geldt dat zij dagelijks verse voeding nodig hebben. Gekookt, gebakken of anderszins verhitte voeding past niet bij de dagelijkse voedingsbehoefte van deze groep dieren.

Het lichaam van het dier functioneert optimaal als het ‘levend voedsel’ krijgt. Onder levend voedsel voor carnivoren verstaan we vers spiervlees, rauwe botten, vers orgaanvlees en verse groenten.

Indien het lichaam continu ‘dood voedsel’ krijgt zal het hier op den duur last van krijgen. Dit kan zich onder andere uiten in verminderde weerstand en tal van (chronische) aandoeningen. Uitgebalanceerde verse voeding voor carnivoren zorgt ervoor dat het lichaam goed gevoed wordt en beschikt over veel energie. ‘Dood voedsel’ vergt van het lichaam energie voor de vertering. Omdat het voedsel niet aansluit bij de natuurlijke behoefte van carnivoren levert het inwendige stress op aan de spijsverteringsorganen die hierdoor minder goed hun werk zullen gaan doen op termijn. Uiteindelijk resulteert dit in o.a maag-/darmklachten, huidproblemen, suikerziekte, verminderde weerstand etc.

Carnibest natuur voeding

1 Kilo Carnibest natuur

€ 6,15

Deze voeding is geschikt voor honden die voor geen enkele voedingsstof allergisch zijn, tevens zeer geschikt voor pups, jonge honden, drachtige en zogende teven.

Bevat: Vers rundvlees, vers kippenvlees, verse fijngemalen groenten, rijst, koudgeperste plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.

Carnibest natuur aktief

1 Kilo Carnibest aktief 

€ 6,15

Deze voeding is zeer geschikt voor honden die prestaties moeten leveren. Carnibest Aktief is ideaal voor honden die herstellende zijn van operaties en ziekten. Carnibest Aktief is tevens zeer geschikt voor zogende teven. Voor pups en drachtige honden is Carnibest Aktief niet geschikt in verband met het hogere energie-gehalte, vanaf 12 maanden kan Aktief gegeven worden aan jonge honden.

Vol Regular 20 Kg

€ 60,–

Op zoek naar een vervanger voor vers vlees blokken? Vol 20 kg is koud geperst droogvoer, met 60% vers vlees aandeel. En ook nog eens glutenvrij.

Darf versvlees voeding voor honden af te halen in Wernhout. 06 12108608

1 Kilo Darf KVV

€ 4,10

DARF KVV is compleet en is een mix van vers vlees, organen en gemalen bot van vier diersoorten. We gebruiken gemalen botten omdat ze een rijke bron zijn aan calcium. Daarnaast is het product (uiteraard) vrij van granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica.

Darf versvlees voeding voor honden af te halen in Wernhout. 06 12108608

1 Kilo Darf Noordzee

€ 5,–

DARF Noordzee is een voeding op basis van verse vis en vers vlees. Een heerlijke combinatie van noordzeevis, rund, eend en lam. Deze vis (bestaande uit o.a. koolvis, kabeljauw, roodbaars en wijting) bevatten veel vitamine D, Omega 3 en Omega 6. Advies is om regelmatig hiermee af te wisselen.

DARF Noordzee compleet is kvv en vrij van granen, zonder conserveringsmiddelen en ongewenste antibiotica.

10 stuks € 3,–

5 stuks € 2,–

Kipkarkassen zijn een welkome snack voor honden. Deze kipkarkassen zijn verpakt per 10 of 5 stuks en diepgevroren. Alleen op te halen in Wernhout na een telefoontje! Wernhouts Hoeve Kalmthoutsebaan 16 Wernhout 06-12108608